Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Netherlands English Home Over mij Portfolio Contact

index

 Algemene informatie

Mijn naam is Marit Besseling.
In 2012 heb ik met succes mijn opleiding grafisch vormgeven afgerond.
Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd qua omgang met de programma’s en het ontwerpen. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij reclamebureaus als Raamwerken en Vlasblomderooij.
Op dit moment ben ik actief als Grafisch vormgever / Creatief Dtp-er. Het leukste aan mijn vak vind ik het ontwerpen van logo’s, flyers, huisstijlen. Daarnaast kan ik nog veel meer ontwerpen op grafisch gebied, kijk hiervoor in het portfolio van de website.

Elke opdracht is een uitdaging, omdat er rekening gehouden word met de wensen van de opdrachtgever. Daarom is geen ontwerp hetzelfde. Momenteel volg ik cursussen om mijn vaardigheden te verbreden op het vlak van Web en Illustraties.

Tijdens het werken voor HAZA Groep B.V., waar ik verantwoordelijk was voor het bijhouden van de site, het ontwerpen van producten en verpakkingen, het bijhouden en opmaken van de algemene en de seizoenscatalogi. Deze opdrachten waren leuk en uitdagend. In de toekomst hoop dan aan veel verschillende projecten te mogen werken. Ook heb ik ontdekt dat ik liever in een team werk dan alleen.

 Programma's

 • Adobe Indesign
 • Adobe Illustrator
 • Adobe Photoshop
 • Adobe Flash

 Grafisch verleden

 • HAZA Groep B.V.
  2013-2014
 • Vlasblomderooij
  2010
 • Raamwerken
  2009-2010

 Hobby's

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met verschillende dingen als: tekenen, verhalen schrijven, schilderen. Naast deze en vergelijkbare activiteiten vind ik het ook fijn om rustig op de bank te zitten en een film te kijken.


copyright Marit Besseling